Rembrandt

Suomalainen puoliverinen, ori
syntynyt 09.03.2016, säkäkorkeus 170cm
VH17-031-0342

koulupainotteinen, taso Grand Prix
maahantuoja Riordan
omistaja Riordan, Calla (VRL-11247)

Remyä voisi parhaiten luonnehtia sanalla herramies, sillä se osaa käyttäytyä tilanteessa kuin tilanteessa esimerkillisesti eikä koskaan aiheuta hankaluuksia, minkä vuoksi se onkin tallintyöntekijöiden suosiossa. Hoitotoimenpiteiden ajaksi ei oria täydy sitoa kiinni, sillä siinä samassa kun hoitaja karsinaan saapuu tarvikkeiden kanssa seisahtaa herra aloilleen kuin patsas eikä liikahdakaan ennen kuin hoitaja on poistunut sen karsinasta tarvikkeet mukanaan. Harjattaessa Remy on herkkä poika kutisemaan, joten sitä saa huoletta harjata hieman normaalia kovemmin ottein etenkin vatsan alta. Varusteet ori antaa laittaa ilman ongelmia. Talutettaessa seuraa kuuliaisesti taluttajansa perässä, mutta saattaa pysähtyä hieman flirttailemaan vastaan tulevien tammojen kanssa, mutta jatkaa kuitenkin sopuisasti matkaa taluttajan nykäistessä napakasti riimunnarusta. Muiden hevosten kanssa ori tulee pääsääntöisesi hyvin toimeen joskin osaa kyllä puolustaa itseään tilanteen niin vaatiessa.

Ratsuna Remy on ihanteellinen kaveri työskennellä, sillä ori on hyvin kuuliainen ja yhteistyöhaluinen tehden kyselemättä kaiken mitä ratsastaja siltä pyytää. Orille riittävät vain aivan pienet ja pehmeät avut, mutta se ei varsinaisesti vedä henettä nenäänsä mikäli sitä joskus sattuu käsittelemään vähän kovakouraisemmin. Tosin jatkuvaa kovakouraista käsittelyä ori ei siedä ja osoittaa vastalauseensa kovakouraista käsittelyä vastaan vihaisesti hännällään viuhtomalla ja sen olemus muuttuu myöskin kireämmäksi. Mikäli Remyä kuitenkin käsittelee oikein se palkitsee ratsastajansa kulkemalla kauniisti muodossa selkä pyöreänä ja kaulakaarella olemus tekemiseniloa huokuen. Oriilla ei näin ollen olekaan tapana laistaa työnteosta, mutta mikäli sille ei anneta tarpeeksi selkeitä apuja tekee se siltä pyydetyt asiat vain vähän sinnepäin. Remy on kouluratsu henkeen ja vereen nauttien esiintymisestä suuren yleisön eteen ja yleisön eteen päästessään se tuntuukin suorastaan kasvavan ryhtiä. Herralla on ratsastajan kannalta hyvin miellyttävä askellus, joka on myös miellyttävä silmälle joskin herran askeleet saisivat olla hivenen tahdikkaammat. Uusia koululiikkeitä opeteltaessa Remy on välillä turhankin innokas ja sitä voi joutua toppuuttelemaan ettei herra kaikessa innostuksessaan sotkeudu omiin jalkoihinsa.
Sukutaulu

i Cashman
fwb rn 169cm
ii Koriander
fwb mrn 171cm
iii
iie
ie Goldstern
fwb rt 170cm
iei
iee
e Silberfee
fwb trn 170cm
ei Cantonius
fwb rt 169cm
eii
eie
ee Friderike
fwb rn 168cm
eei
eee

Jälkeläiset

Syntymäaika Varsa Emä Muuta
00.00.0000 t. Varsan nimi tähän Hevosen nimi tähän muuta tietoa
00.00.0000 t. Varsan nimi tähän Hevosen nimi tähän muuta tietoa
00.00.0000 t. Varsan nimi tähän Hevosen nimi tähän muuta tietoa

Kilpailukalenteri

Kouluratsastus 0 sijoitusta
pvm järjestäjä luokka tulos


ulkoasun © VRL-05175    ☆    virtuaalitalli    ☆    virtuaalihevonen    ☆    kuvien © scirlin, Van Uytert, m01229 (flickr)

♔ Riordan