Riordan Zürich

Suomalainen puoliverinen, ori
syntynyt 22.04.2018, säkäkorkeus 170cm
VH-

estepainotteinen, taso 150cm
kasvattaja Riordan
omistaja Riordan, Calla (VRL-11247)

Riordan Zürich, tutuille Zuri, on perusluonteeltaan melko tavallinen ja simppeli hevonen, jonka kanssa kaikki hoitotoimet harjauksesta kengitykseen onnistuu vaivattomasti. Zuri on mielellään mukana kaikissa toimissa ja yleensä se tarkkaileekin hoitotoimia sekä ympäristöä uteliaana. Tutuissa paikoissa ori on rauhallinen ja se kulkee taluttaessa verkkaisesti, mutta vieraissa ympäristöissä se on hermostuneempi ja toisinaan riimunarun päässä on nähtävissä huonoa käytöstä, kuten pään nykimistä sekä riimunarun purentaa. Onneksi Zuriin kuitenkin tehoaa jämäkkä komennus suhteellisen herkästi, joten sen saa melko vaivattomasti kulkemaan taas nätisti.

Ratsuna Zuri on kaikin puolin miellyttävä. Se on kevyt kädelle, sillä on voimaa liikkeissä ja se on reaktiivinen. Orilla on pehmeät, tasaiset liikkeet ja sillä on rohkea luonne, mikä pääsee korostumaan erityisesti hypätessä. Esteillä Zuri onkin oikeastaan pitkälti automaattihevonen, joka reippaasti kuljettaa ratsastajaansa ja tuo tämän aina maaliin asti. Se hallitsee askelpituuksien sovittamisen ja osaa hakea hyvän ponnistuskohdan. Hypyssä orilla on voimaa ja sopivasti joustoa. Ihan kaikkea se ei kuitenkaan itsekseen hoida ja vaatiikin kaarevilla linjoilla tukea ratsastajaltaan. Zuri onkin ehkä enemmän suorien linjojen hyppääjä, mutta osaavan ratsastajan kanssa se taipuu kaarteille kiitettävästi.


Sukutaulu

i Faszination
fwb rt 169cm
ii Con Coriano
fwb rn 174cm
iii Benicio
iie Dizideria
ie Bella Bonita
fwb m 167cm
iei Salvatore
iee Toscana
e Endless Esquivo
trak trn 168cm
ei William
trak mrn 171cm
eii Wild Thing
eie Silver Star
ee Endless Asquilin
trak rn 164cm
eei Enter Prize
eee Eye of the Tiger

Jälkeläiset

Syntymäaika Varsa Emä Muuta
00.00.0000 t. Varsan nimi tähän Hevosen nimi tähän muuta tietoa
00.00.0000 t. Varsan nimi tähän Hevosen nimi tähän muuta tietoa
00.00.0000 t. Varsan nimi tähän Hevosen nimi tähän muuta tietoa

Kilpailukalenteri

Esteratsastus 0 sijoitusta
pvm järjestäjä luokka tulos


ulkoasun © VRL-05175    ☆    virtuaalitalli    ☆    virtuaalihevonen    ☆    kuvien © scirlin, Van Uytert, m01229 (flickr)

♔ Riordan